Θάσος

Η Θάσος είναι ένας μοναδικός θησαυρός που δε θα βρείτε πουθενά. Είναι ένα παραδοσιακό Ελληνικό νησί, που κατάφερε να διατηρήσει τις πολιτιστικές παραδόσεις του αν και συγκεντρώνει επισκέπτες απ' όλο το κόσμο. Άλλα νησιά της Ελλάδας έχουν χάσει την ταυτότητά τους εξ αιτίας του τουρισμού, ενώ η Θάσος καταφέρνει να κερδίσει τις καρδιές αυτών που ψάχνουν κάτι ιδιαίτερο στη χώρα μας. Θα βρείτε αμέτρητες πανέμορφες τοποθεσίες σ' όλο το νησί, που θα σας προσφέρουν αυτό που ψάχνετε. Η Θάσος έχει πληθώρα φανταστικών αμμουδιών και ακρογιαλών, μονοπατιών για περπάτημα ή ποδήλατο και μεγάλο αριθμό αρχαιολογικών χώρων και ευρυμάτων με πλούσια ιστορία και παράδοση. Όταν τελειώσετε με την ημερήσια περιήγησή σας, διαλέξτε ένα από τα πολλά εξαιρετικά εστιατόρια ή ταβέρνες του νησιού μας και τελειώστε τη βραδιά με γλέντι σ' ένα από τα κλαμπ του νησιού.

https://www.hotelkladis.gr/images/thassos/gr/1.jpghttps://www.hotelkladis.gr/images/thassos/gr/2.jpghttps://www.hotelkladis.gr/images/thassos/gr/3.jpghttps://www.hotelkladis.gr/images/thassos/gr/4.jpghttps://www.hotelkladis.gr/images/thassos/gr/5.jpghttps://www.hotelkladis.gr/images/thassos/gr/6.jpghttps://www.hotelkladis.gr/images/thassos/gr/7.jpghttps://www.hotelkladis.gr/images/thassos/gr/8.jpg

Σκάλα Ποταμιάς, Θάσου

Το "Kladis Club Holidays" βρίσκεται σε μια από τις ωραιότερες τοποθεσίες της Χρυσής Ακτής. Απέχουμε μόλις 150 μ. από το καλύτερο κομμάτι της αμμουδιάς. Η παραλία είναι άπλετη κι αμμώδης και τα νερά πεντακάθαρα. Βρισκόμαστε στην Σκάλα Ποταμιάς (Χρυσή Ακτή) (περιοχή Δημοτικού Αναψυκτηρίου) και στα όρια της με την Σκάλα Παναγίας (Χρυσή Αμμουδιά), γεγονός που προσφέρει πολλές επιλογές για φαγητό, ποτό ή διασκέδαση, καθώς και για κολύμπι, θαλάσσια σπορ ή για περίπατο.

Οδηγίες

Για όσους χρειάζονται οδηγίες, απλά ακολουθείστε τις οδηγίες στο χάρτη που θα σας κατευθύνουν από το λιμάνι της Θάσου σε μας. Αν επιθυμείτε να ακολουθήσετε το δικό σας δρομολόγιο, οι συντεταγμένες του ξενοδοχείου μας είναι 40.718774 και 24.754289.

Η πρόσβαση στο νησί γίνεται από το Λιμάνι της Κεραμωτής με Ferry-boat (35΄ λεπτά). Επίσης μπορείτε να εξυπηρετηθείτε από το Λιμάνι της Καβάλας με Ιπτάμενα Δελφίνια (40΄ λεπτά). Υπάρχουν πολύ πυκνά δρομολόγια από την Κεραμωτή για Λιμένα (περίπου κάθε 30΄ λεπτά) και η απόσταση - με αυτοκίνητο - από Λιμένα για Σκάλα Ποταμιάς καλύπτεται σε 15 λεπτά.

Για τα δρομολόγια, επισκεφθείτε www.go-thassos.gr/thassos-ferries/schedules.php

 
ΜΗ.Τ.Ε: 01 - 03 - K - 13 - 3K - 02097 - 0 - 1
Copyright © 2010-2013 Go-Thassos.gr, All Rights Reserved.